miercuri, 2 martie 2016

Cupa Bucovinei US

Cupa Bucovinei 2016 US

 La initiativa lui YO8CKR- Bazil, ne-am intalnit sambata , 20 .02. 2016 la Molid, un grup de radioamatori din judetul Suceava, pentru a discuta despre noul proiect in US, Cupa Bucovinei . Acest concurs are o mare traditie la RGA, deja este la editia cu numarul 30, dar in US, este in faza pilot.
 Cadrul intalnirii a fost unul rustic,gazda noastra YO8CKR - Bazil, ne-a intampinat cu bucate specifice Bucovinei, carnati la ceaun, balmos moldovenesc, branza, slanina , mamaliga de cartofi si o tura de scrajele facute la soba din curte, vin fiert, tuica, si cateva bauturi mai moderne pentru " fitosi".

 Locatia unde ne-am intalnit, GOSPODARIA LUI YO8CKR -BAZIL!





Masa festiva!!





  Initiativa a fost una buna, Bazil - YO8CKR, a reusit sa reuneasca pentru a discuta acest proiect, un numar de 13 radioamatori din Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Suceava, Radauti, Frasin. Au venit cu idei la proiect si s-au infruptat din bunatatile bucovinene urmatorii radioamatori:
YO8CKR - Bazil, YO8NR -Vasile, YO8TVD -Daniel, YO8AZQ- Adi, YO8BND - Costel, YO8SS - Coco,  YO8SSB - Lucian, YO8CLN - Ghita, YO8SGM -Marian, YO8TK -Silviu, YO8CJY -Nicu, YO8TFN - Florin, YO8SHV -Alex.
 Cupa Bucovinei in US , este un proiect comun a radioamatorilor din Bucovina, organizat de C.S.T.A Suceava si sustinut de toti cei care fac parte din acest tinut plin de istorie din nordul tarii.
 Editia din 2016 este una pilot, discutiile pe marginea proiectului sunt constructive si de bun augur.La prima intalnire din 20.02.2016 a prins contur data concursului, regulamentul, organizatorul si sponsorii initiali a proiectului.

Cateva imagini de la " masa rotunda":













Marti, 01 martie 2016 

 Intalnirea saptamanala a radioamatorilor Campulungeni, un nou prilej de a discuta pe tema Concursului Cupa Bucovinei in U.S, La intalnire au participat: YO8CLN, YO8DGV, YO8CEV, YO8TK, YO8SSB, YO8CJY, YO8CKR, YO8RTT. 
 Am definitivat si am adus la forma finala regulamentul de concurs, propunerile venite pe mail la YO8SGM au fost analizate si in  mare parte  sunt cuprinse in regulamentul final.
 YO8CLN - Ghita, a rezolvat problema soft-ului de concurs, mai sunt cateva mici detalii si sa speram intr-un concurs reusit cu participarea multipla din partea radioamatorilor YO.
 Concursul Cupa Bucovinei US - 2016, va avea loc in luna octombrie, dar cu detalii mai exacte o sa vin intr-un articol viitor.







73 de YO8SSB!

Niciun comentariu: