Articole Media


Anul Romanului
29 decembrie 2011
de Vasile BOGDAN

Romanul a cîştigat toate premiile importante ale Galei sportului nemţean, desfăşurată ieri, în sala mare a Consiliului Judeţean Neamţ.

Premii Radioamatorism
Lucian Damian, Lucian Arsene, Mihai Airinei, Mihaela Macsim (CS Ceahlăul, antrenor Gheorghe Paisa).Detalii : http://www.ziarulceahlaul.ro/?p=4143Aur si bronz la "unde ultra-scurte" 
Perechea ce a muncit pentru cele doua distinctii a fost formata Lucian  
Damian si Silviu Damian. Aurul a fost cistigat la categoria „432MHz“,
iar bronzul la „144MHz“.


Clubul Sportiv Ceahlaul a fost anuntat de Federatia Romana de Radioamatorism ca a omologat rezultatele inregistrate la Campionatele Nationale pentru unde "ultra-scurte" pe echipe. Astfel, sectia de "radio" a mai imbogatit palmaresul cu o medalie de bronz si una de aur.

http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20110928&pagina=5&articol=30220Trei sportivi ai antrenorului Gheorghe Paisa speră să convingă la nationale si să îsi cîstige locul în lotul tricolor pentru mondiale • alti doi nemteni, Mihai Airinei si Mihaela Macsim, fac deja planuri pentru întrecerea din Germania •
O echipă de cinci sportivi legitimati la Sectia de radioamatorism a Clubului Sportiv Ceahlăul concurează la Campionatele Nationale de specialitate, proba de telegrafie viteză. Întrecerea începe astăzi si se va termina duminică, 2 octombrie, la Suceava. Antrenorul Gheorghe Paisa îi va avea la dispozitie pentru aceste zile de concurs pe Mihaela Macsim (junioare II), Raluca Macsim (junioare I), Alexandra Macsim (senioare), Mihai Airinei (juniori I) si Emilian Ionel (seniori). Din cei cinci, Airinei si Mihaela Macsim au deja locuri asigurate în lotul national al României, care în perioada 19-23 octombrie 2011, va fi la Campionatele Mondiale din Germania. „Ceilalti trei sportivi de la CS Ceahlăul trebuie să îsi îndeplinească baremul pentru a merge în Germania. Din punctul meu de vedere toti au această posibilitate, pentru că la pregătire au mers foarte bine“, a declarat Gheorghe Paisa, cel care este si selectionerul nationalei tricolore. Cît priveste obiectivul echipei CS Ceahlăul la nationale, Paisa este convins că sansele sînt foarte mici, pentru că îi lipseste un sportiv competitiv la categoria juniori 2. Asta pentru că Cristian Sandu, în vîrstă de 13 ani, nu poate concura din cauza unor probleme medicale serioase, care nu i-au permis sportivului să ajungă la antrenamente si nici la scoală. Cît priveste participarea sportivilor nemteni la mondialele din Germania, lipsa banilor ar putea duce la absente. „Nici de la federatie nu avem asigurări că ne vor sprijini din punct de vedere financiar, dar nici de la CS Ceahlăul. Vom vedea cum si dacă ne vom descurca“, a completat Paisa. Federatia de radioamatorism a omologat rezultatele înregistrate de sportivi la nationalele probelor de „unde ultra-scurte“. CS Ceahlăul are în palmares o medalie de aur, la categoria „432MHz“, si una de bronz la „144MHz“. Echipa clubului a fost compusă din Lucian Damian si Silviu Damian. „Nu sînt multumit, pentru că asteptam medalii de aur la ambele probe“, a precizat Gheorghe Paisa.Niciun comentariu: