miercuri, 16 decembrie 2015

Pasiune in scurte si ultrascurte - YO8CLN

Pasiune in scurte si ultrascurte - YO8CLN



 YO8CLN - Ghita, este cunoscut pentru rezultatele frumoase din HF, obtinute in ultimii ani de catre YR8D.
Investitia substantiala de la Neagra  -Sarului, baza de concurs a lui YO8KRR/YR8D, in echipamente si antene si-a spus cuvantul. Echipa este prezenta in toate competitiile majore de mare anduranta, iar rezultatele sunt din ce in ce mai bune.
 Daca de partea de unde scurte a lui YR8D am mai vorbit, la fel si de iesirile in portabil pentru unde ultrascurte, vreau sa va prezint cateva imagini cu partea de UUS a lui YO8CLN.
Ghita este un mare pasionat de UUS, chiar din primii ani de activitate in radioamatorism a luat la pas toti muntii pentru a lucra in concursurile de UKW, atat interne cat si internationale. Cele mai bune rezultate sunt cele din Muntii Calimani, de unde s-au obtinut cele mai multe titluri de Campioni Nationali .
 Echipa era formata din YO8CLN - Ghita, YO8DAR - Vasile, YO8BDQ - Stelica si YO8SDQ - Vlad, mai tarziu s-au alaturat YO8TK - Silviu si YO8SSB - Lucian.
 Activitatea radio este foarte frumoasa din portabil, dar YO8CLN si-a dorit mai mult decat o simpla antena legata de un cort. Apar noi provocari pentru EME si 10Ghz 
 Neagra - Sarului, este impanzita acum de antene pentru unde ultrascurte, iar aparatura de emisie- receptie tot mai performanta.


144, 432, 1296 Mhz




10Ghz.

10Ghz.











O parte din membrii de la A.S DORNA DX GROUP

YO8KRR/ YR8D:



YO8CLN - Ghita si YO8DAR - Vasile.


YO8TTT - Sasha


YO8SSB - Lucian , YO8BDQ - Stelica. si YO8CLN.


YO8TK - Silviu.

YO8SSB - Lucian si YO8BDQ - Stelica.







73 de YO8SSB !!!
Lucian DAMIAN






















Niciun comentariu: