duminică, 28 noiembrie 2021

Cupa Bucovinei HF/ 2021 ediția a VI- a

     Ediția a VI-a, a Cupei Bucovinei 2021 a fost un real succes. Numarul mare a stațiilor participante este o onoare pentru noi și ne motivează să ducem tradiția mai departe. Cu gândul la ediția a VII-a., cupele și diplomele din 2021, sunt pregătite pentru a ajunge la destinatari.

     Parte logistică, promovarea și coordonarea concursului a fost făcută de către: YO8SGM -Marian, cu sprijinul lui YO8CKR- Bazil. 

     Indicativul special a fost operat de către: YO8KGA - C.S.T.A Suceava în CW, partea de SSB, fiind asigurată de către:  YO8YRY - Irinel, YO8SGM - Marian, YO8CKR - Bazil.

     Premiile ( Cupe + Diplome), au fost asigurate de către:  AS DORNA DX GRUP, prin bunăvoința lui YO8CLN - Ghiță.

     Mulțumim tuturor radioamatorilor care au fost prezenți în concurs, precum și radioamatorilor care și-au exprimat un gând bun și ne- au sprijinit în acest demers.
















73! Team Bucovina


2 comentarii:

Marian spunea...

Aflata la a VI-a editie, concursul Cupa Bucovinei se bucura an de an de aprecieri si comentarii frumoase, din toate punctele de vedere. Cel mai semnificativ din acest punct de vedere vine de la un radioamator care, bolnav fiind de Covid si cu probleme de sanatate colaterale, l-a determinat sa intre in concurs pe parcursul desfasurarii acestuia cu satisfactia ca a reusit sa faca multe legaturi cu radioamatorii participanti. Acest lucru impune necesitatea de a identifica noi forme atractive de participare atat in ce priveste organizarea, promovarea si desfasurarea si inalitatea concursului cat si atragerea in aceasta competitie a radioamatorilor din afara Romaniei. La multi ani Bucovina, La multi ani Romania! YO8SGM - Marian

miancuster spunea...

Foarte reușit articol. Aveți șansa - ca și amicii din Năsăud - să puteți ieși în natură. Super. Bravo !
73 de YO3ITI