miercuri, 19 noiembrie 2014

Un nou inceput !

Un nou inceput !

  Dupa ce am reusit sa ne adunam intr-un numar mare in banda de 2m pe 145.225 , la ideea mai veche a lui YO8SGM-Marian, am reusim sa ne intalnim si in video, la o mica sueta.
  Zis si facut, in data de 18.11.2014 ne-am intalnit intr-un cadru restrans la un restaurant din Campulung Mold. La intalnire au participat:  YO8TK - SILVIU, YO8RTT- TRAIAN, YO8CJY - NICU, YO8SGM - MARIAN,  YO8DGV - VLADIMIR, YO8SHV -ALEX, YO8SSB - LUCIAN.
Chiar daca avem profesii si opinii politice diferite, pasiunea nostra comuna, radioamatorismul, a prelungit intalnirea noastra pana tarziu in noapte. 
  Proiect de viitor,  YO8SGM - MARIAN  impreuna cu YO8TK - SILVIU, sunt intr-o discutie foarte avansata cu primaria mun. Campulung Mold. in vederea obtinerii unui spatiu pentru sectia radio.Am fost placut surprins sa aud si am admirat rezultatele frumoase obtinute de radioamatorii din Campulung Mold. la diferite competitii interne si internationale!

 YO8RTT - TRAIAN,  impreuna cu o echipa de copii talentati , au adus mai multe titluri de Campioni Nationali la Radiogoniometrie.   Bugetul a fost unul redus , dar pasiunea si daruirea lui YO8RTT impreuna cu echipa lui a fost foarte mare!  

 „Pentru cei care nu știu, radiogoniometria nu e o joacă, o hachiță de copii, o toană, un hobby, ci un sport extrem de complex. E, dacă vreți, un triatlon, pentru că probele conțin alergare pe distanța de 10 km, ca la atletism, orientare turistică pe azimut și, bineînțeles o parte electronică”, ne-a de-clarat Candiano Breabăn, pre-ședintele Radioclubului „Bu-covina” din Vatra Moldovița (indicativ YO8BKN), singurul de acest gen din zona rurală pe plan național. ( articol Crai Nou).

Rezultate frumoase s-au obtinut si la C.N UUS,  YO DX UUS, precum si la.CQ WW,  CQ WPX , ARRL  DX CONTEST.

Cateva imagini de la intalnire :

YO8DGV, YO8TK, YO8SHV, YO8RTT, YO8SGM.


YO8SGM, YO8CJY, YO8DGV.

YO8RTT, YO8SGM.

YO8RTT, YO8SGM, YO8CJY.

YO8DGV, YO8TK.

Sper ca la urmatoarea intalnire sa fim mai multi!


73' de YO8SSB!
Lucian DAMIAN
Trimiteți un comentariu