vineri, 3 ianuarie 2014

Gala Premiilor " DORNA DX GRUP" 2013 .

Gala Premiilor " DORNA DX GRUP" 2013.

 In luna decembrie 2013,  Asociatia Sportiva Dorna DX Grup, a premiat sportivii  care au avut cele mai bune performante in 2013. Premierea a fost facuta de catre presedintele asociatiei d-nul Gheorghe Domereschi YO8CLN.
 Intr-un cadru festiv si primitor, performerii asociatiei la capitolul sport, au fost scosi in evidenta in cadrul unui eveniment care s-a bucurat de un real succes.

 Pensiunea " Casa Saveta " din inima Bucovinei a fost gazda primitoare a evenimentului.
Titlul de sportivul anului a fost obtinut de catre Alexandru Mancas YO8TTT, cu un numar de 14 medalii din care: 6 medalii de aur, 5 medalii de  argint si 3 medalii de  bronz. Medaliile au fost obtinute la urmatoarele competitii:

Campionatul National de Telegrafie Sala- Bucuresti 2013 :  4 medalii de aur.
Cupa Mondiala de  Telegrafie Sala -Serbia 2013 :    1 medalie de aur, 3 medalii de argint.
Campionatul Mondial de Telegrafie Sala -Bulgaria 2013:  1 medalie de aur, 2 de argint, 3 medalii de bronz.


urmat de Balica Alexandru - YO8XXX, cu un numar de 12 medalii, din care: 4 medalii de aur, 4 medalii de argint si 4 medalii de bronz, castigate la urmatoarele competitii:

Campionatul National de Telegrafie Sala -Bucuresti 2013 : 2 medalii de aur si 2 medalii de argint.
Cupa Mondiala de Telegrafie Sala - Serbia 2013 :  1 medalie de aur, 1 medalie de argint si 1 medalie de bronz.
Campionatul Mondial de Telegrafie Sala - Bulgaria 2013: 1 medalie de argint si 2 de bronz.
Locul 1 la YO DX HF CONTEST-2013.Moscaliuc Matei-YO8TYT , un sportiv care vine tare din urma. 1 medalie de bronz la Campionatul Mondial de Telegrafie Sala - Bulgaria 2013.


 Antrenorul Anului 2013 in cadrul Asociatiei Dorna Dx Grup: YO8SS-Coca Pavlic. Este cel care se ocupa cu pregatirea lotului de telegrafie sala si unul dintre cei mai iubiti membrii ai asociatiei. YO8SS a castigat si el un numar de 8 medalii, din care: 1 medalie de aur, 4 medalii de argint si 3 de bronz.
 Numarul total de medalii obtinute de intreaga echipa este de 35.   Partea si sustinerea tehnica din cadrul asociatiei a fost asigurata de catre YO8DAR-Vasile Domereschi.


La sectiunea UUS au fost premiati doi sportivi YO8BDQ- Stelica Mihut si YO8SSB-Lucian Damian.

 

YO8DOH-Mancas Stefan .YO8CLN- Gheorghe Domereschi, presedintele Asociatiei Dorna DX Grup.  
Este cel care asigura partea cea mai importanta din asociatie, partea financiara, precum si baza de concurs de la Neagra -YR8D. 

Premiile au constat in diplome, plachete, precum si numeroase premii in bani. Multumim pe aceasta cale lui YO8CLN- Ghita care a sponsorizat toata gala. Seara a fost una reusita, plina de emotii, unde am reusit sa facem un bilant a  anului 2013, precum si planuri de viitor pentru anul 2014. Un pahar de vin si un gratar ne-au stat alaturi, iar atmosfera a fost una de sarbatoare!

 


Multumiri DORNA DX GRUP !!! 

Presedinte 
Gheorghe Domereschi
YO8CLN

73' de YO8SSB !!!

Trimiteți un comentariu